NU ZIJN WE :  OPEN
Sluit om  20:00 uur

Over ons

Welkom bij Solutions IT Drenthe

Hoogeveen - Solutions IT Drenthe is voor zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar voor allerlei computer en mobiele telefoon oplossingen. Eigenaar van het nieuwe Hoogeveens bedrijf is Hossein Bazyan.

Of het nu gaat om een defecte computer, het ontwikkelen van een website of het bouwen van een programma, iedereen kan daarvoor terecht bij Solutions IT Drenthe. Bij het ontwikkelen van programma’s wordt altijd maatwerk geleverd.

Een lage tariefstelling en optimaal gebruikersgemak staan voorop. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne programmeeromgevingen voor het Windows platform. Bij het ontwikkelen van een website voor een bedrijf, hoort natuurlijk ook de integratie met iDeal, zodat klanten een geplaatste bestelling direct kunnen afrekenen.

Daarnaast biedt Solutions IT Drenthe de mogelijkheid computerreparaties bij de klant thuis uit te voeren en dat tegen uiterst lage prijzen en zonder voorrijkosten.

Werkt de internetverbinding niet meer, zijn er ineens gegevens kwijt of is de pc besmet geraakt door een virus? Solutions IT Drenthe helpt in alle gevallen de klant graag uit de problemen en heeft daarbij de kennis, ervaring en expertise in huis om zowel Windows computers als Apple systemen te repareren. Overdag niet thuis? Geen probleem.

Wij komen ook op de dagen en uren dat het de klant uitkomt

Ook voor de aanschaf van een nieuwe computer is Solutions IT Drenthe het juiste adres. Systemen worden tegen uiterst lage tarieven geleverd en desgewenst volledig geconfigureerd en geïnstalleerd met de gewenste software.

Kom gerust langs in onze winkel of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de website Solutions IT Drenthe. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 09:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 16.00 uur en op de koopzondagen in Hoogeveen.